skip to Main Content

Spørgeskemaundersøgelse fra KU ang kvinder der tager orale retinoider

Kære kolleger,

Ramune Jacobsen fra KU beder os som dermatologer om at besvare et spørgeskema om kvinder der tager orale retinoider. De skriver bl.a.

“Spørgeskemaet er en del af det internationale projekt som finansieres af EMA (European Medicine Association) og handler om graviditet forebyggelse hos kvinder som bruger orale retinoider.

I modsæt til andre Europæiske lander, har vi desværre svært at få danske dermatologer at svare på skemaet, og derfor håber at DDO kan hjælpe.”

Den kan vi vel godt hjælpe med. Kan vi ikke?

mvh

DDOs bestyrelse

Spørgeskemaundersøgelse fra Københavns Universitet/EMA:

Kvalitet af graviditetsforebyggelse hos kvinder, der bruger Orale retinoider

Institut for Farmaci på Københavns Universitet, i samarbejde med det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA, udfører undersøgelsen omhandlende graviditetsforebyggelse hos kvinder, der bruger Orale retinoider.

Forskerne vil gerne undersøge, hvordan information omkring orale retinoider bliver formidlet til kvinder på tværs af EU, bl.a. Danmark.

Hvis du arbejder som dermatolog i Danmark, håber vi, at du har tid til at svare på et spørgeskema (linket nedenfor).

Din besvarelse behandles i et online survey system og vil være fuldstændig anonym.
Grundet anonymitet, kan dit tidsforbrug ikke direkte refunderes. Men hvis du, efter at have svaret på skemaerne, vil oplyse dit navn, kan du deltage i lodtrækning om 1.000 kr., ved at sende mail til undersøgelsens koordinator på Københavns Universitet Johanne Mølby Hansen johanne.moelby.hansen@sund.ku.dk som også er klar til at svare på yderligere spørgsmål om undersøgelsen.

Link til undersøgelsen om graviditetsforebyggelse hos kvinder, der bruger orale retinoider

Undersøgelsen er vurderet af Datatilsynet og Videnskabsetisk  komité.

Back To Top
×Close search
Search