skip to Main Content

Ny i praksis

I Dansk Dermatologisk Organisation (DDO) arbejder vi som dine kollegaer for at varetage vores fælles faglige, økonomiske, organisatoriske og kollegiale interesser. Bestyrelsen består aktuelt af 7 medlemmer bredt geografisk fordelt i landet.

Begrundelsen for valget af et arbejdsliv i praksis er meget forskellige og forventningerne derfor også. Derfor kan det være af meget stor værdi at snakke med andre kollegaer omkring deres erfaringer fra praksis, hvilket vi i DDO meget gerne vil være behjælpelige med.

Mange spørgsmål og overvejelser kan presse sig på den første tid. Det gælder her erfaringer om ting man vil have gjort anderledes i startfasen. Hvordan man bedst finder frem til balancen mellem arbejds- og privatlivet samt hvordan man strukturer sin nye position som arbejdsgiver/leder af en klinik. Hvordan kan du holde dig fagligt opdateret og få den faglige sparring som er nødvendig med dine øvrige kolleger. Hvordan du opretholder et samarbejde med de praktiserende læger, hospitalet samt med Regionen.

Er du ny i praksis eller overvejer du dette så kontakt os meget gerne på ddo@ddoinfo.dk

Mvh

DDO bestyrelsen

Back To Top
×Close search
Search