skip to Main Content

Oplevelser med videokonsultation i dermatologien ?

Kære medlemmer af DDO,

Vi er en gruppe forskere på Institut for Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet, der undersøger, hvordan speciallæger og patienter oplever videokonsultationer, og hvordan det påvirker behandlingen og læge-patientrelationen i speciallægepraksis. Forskningsprojektet er finansieret af Fonden for Faglig Udvikling i Speciallægepraksis.

Vi har haft store udfordringer med rekruttere dermatologer, og det er meget vigtigt for os at interviewe dermatologer, fordi vi gerne skal have det bedst mulige indblik i oplevelsen af videokonsultationer fra forskellige specialer for derved at kunne lave anbefalinger til videre brug.

Vi er både interesseret i at interviewe dermatologer, der anvender videokonsultation, og som ikke anvender det (men som eventuelt har anvendt det tidligere). Hos de dermatologer, som anvender videokonsultation, vil vi også gerne sidde med til videokonsultationer og interviewe patienter, hvis det kan lade sig gøre – og ellers er vi i første omgang bare interesseret i et interview med en dermatolog. Alle optræder selvfølgelig anonymt i formidlingen af forskningsresultaterne. Vi giver et honorar på 730 kr. for deltagelse i et interview.

Hvis du er interesseret i at deltage eller høre nærmere om projektet, er du velkommen til at kontakte akademisk medarbejder Sif Sofie Patursson Vange (sif.vange@sund.ku.dk / telefon 35 32 82 21) eller projektleder, lektor Signe Smith Jervelund (ssj@sund.ku.dk/ telefon 35 33 73 39).

 

Back To Top
×Close search
Search